Puljer

Music City Aarhus 2022 har to puljer, hvor man som skaber af et musikalsk projekt kan søge midler. Projektet skal danne publikumsaktivitet i Aarhus under musikbyåret, og derudover skal det relatere sig til et at puljernes to temaer. Læs mere i vejledningen herunder

Herunder finder du en vejledning til, hvordan du ansøger Music City Aarhus 2022’s puljer om støtte til dit projekt. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@musiccityaarhus2022.dk. Du kan også ringe til sekretariatet på +45 53 89 20 19.

 

Music City Aarhus 2022 har to puljer:

Angiv i din ansøgning hvilken pulje, du ønsker at søge. Puljerne skal favne bredt, og alle typer aktører er velkomne til at søge dem, så længe projektet genererer musikalske oplevelser i Aarhus Kommune. Da der kan være overlap mellem puljernes fokusområder, forbeholder vi os retten til at flytte din ansøgning fra den ene til den anden pulje, hvis vi ser det som mest hensigtsmæssigt.

 

Vi gør opmærksom på, at vilkårene løbende kan forandre sig, da Music City Aarhus 2022 er et organisk projekt i konstant udvikling.

 

Ansøgning indsendes via formularen, som du finder her: http://app.festivall.dk/application/YifPVSANq0yCJDj6wzQANw/
Husk at læse ovenstående vejledning, før du udfylder formularen.